oog voor jou...

We zijn een school die oog heeft voor haar leerlingen, die staat voor een veilige leeromgeving en een plezierige samenwerking. Zo komen we tot goede leerresultaten. Ons streven: iedere leerling moet zich veilig, begrepen en gezien voelen Wij gunnen onze leerlingen een onvergetelijke schooltijd, met een stevige basis voor hun verdere leven.

Er zijn verhalen van buurtgenoten, informatie van ouders van kinderen die hier op school zitten, gesprekken met de directeur, deze internetsite en een kijkje op het schoolplein die een indruk geven van de school. Het kan zijn dat u op een andere manier informatie wilt over het reilen en zeilen van de school en de manieren waarop onderwijs wordt gegeven. Het liefst spreken wij alle geïnteresseerde ouders.

Maakt u gerust een afspraak. Dat kan telefonisch 010 41 80 049 of via de mail.

Ik ben Charlotte (13) Ik mis de Hildegaert, maar het VO is ook best leuk. De Hildegaert legt een goede basis voor het VO. Ik heb het gemerkt (met kofschiptaxi gemerkt is met een T.), wiskunde, Frans en natuurlijk met Nederlands en spelling.

- Charlotte

ontwerp en realisatie: Impuls