Informatie

alle informatie voor de ouders

Een onvergetelijke schooltijd, uitstekende bagage voor later en volop ruimte voor ontwikkeling. Op de Hildegaertschool doen wij er alles aan om uw zoon of dochter dat te geven.

Wij hebben oog voor u en uw kind.

Veiligheid voorop
Uw kind voelt zich het best in een veilige omgeving, waar oog is voor hem of haar.
Goed met elkaar omgaan krijgt  dan  ook  veel  aandacht op de Hildegaertschool. In de klas én op het schoolplein. De klas is het veiligst voor uw kind. Extra zorg krijgen leerlingen daarom net als co-teaching het liefst in hun eigen klas.

Betrokken & kundig team
Er staat een betrokken en kundig team klaar voor uw kind! Wij betrekken u als ouder zo veel mogelijk bij onze school. Niet alleen bij de activiteiten in en buiten school, maar ook als het gaat om informatie. Bijvoorbeeld over het onderwijs, de vorderingen van uw kind of de laatste  ontwikkeling

Net dat stapje extra
U wilt uiteraard een hoog onderwijsniveau voor uw kind. De Hildegaertschool streeft hier steeds naar. Via moderne lesmethoden, bij- en nascholing van ons team en extra zorg of uitdagingen voor leerlingen. We zetten net dat stapje extra om het maximale uit uw kind te halen!

schoolactieplan  →schoolplan

Meer lezen

“Ik had wat moeite met lezen. De juffen en meesters hebben me daarbij enorm geholpen. Inmiddels zit ik in vwo-2 en gaat het prima.”

“Beste school van Rotterdam…” - Hidde

ontwerp en realisatie: Impuls